Multumim pentru interesul acordat paginii noastre!

In partea de jos a paginii veti gasi in format PDF, detaliat, Termenii si conditiile de inchirieri masini asa cum sunt mentionati si in contractul de inchiriere!

Am decis insa sa facem si o prezentare scurta si transparenta, a modului nostru de lucru, si a conditiilor de inchiriere.

Ne mandrim cu faptul ca suntem una dintre putinele firme de prestari servicii, care intotdeauna, fara exceptie punem Clientul pe primul plan! De ce? Pentru ca suntem convinsi ca doar cu ajutorul clientilor putem creste ca si organizatie. Am gandit fiecare aspect si fiecare procedura interna special in acest sens.

  • Masinile sunt noi, ingrijite, si intr-o stare exceptionala atat din punct de vedere tehnic cat si estetic. Va vor astepta intotdeauna cu plinul facut si curate
  • Sediul nostru se afla in incinta Aeroport Otopeni, pentru ca pretuim timpul dvs. Ridicarea si predarea masinii se vor face rapid, direct in Aeroport, fara sa fiti nevoiti sa va deplasati sau sa asteptati sosirea masinii.
  • Programul este non stop, indiferent de ora la care sositi, masina inchiriata va fi pregatita pentru dvs. Ne puteti contacta oricand si pentru consultanta/rezervare masina, atat telefonic, cat si whatsapp/facebook/chat site.
  • Plata se face intotdeauna la ridicarea masinii. 
  • Preturile sunt cat se poate de transparente si la vedere. Lucram constant pentru a le mentine cat mai mici. Costul afisat pe site pentru perioada selectata de dvs., respectiv costul afisat in confirmarea rezervarii este pretul final si cel pe care il veti achita la ridicarea masinii. Nu exista alte taxe sau comisioane ascunse.
  • Kilometrii sunt nelimitati, cand inchiriati de la noi folositi autoturismul atat cat aveti nevoie, fara griji.
  • Asistenta rutiera si masina de schimb sunt incluse in pret si disponibile 24/7. Indiferent de defectiune/avarie, tot ce trebuie sa faceti este sa sunati la numarul de pe contract si o platforma auto va pleca spre dvs.


Descarca de aici Termenii si conditiile de inchiriere detaliate!
Whatsapp
Apelare