Top 5 Sfaturi pentru a Economisi Bani atunci cand Calatoresti

Top 5 Sfaturi pentru a Economisi Bani atunci cand Calatoresti

fiat-inchirieri auto-carhunt

Cand viata iti da stres, stii ce trebuie sa faci? Sa iei o binemeritata vacanta. Daca simtiti ca stresul v-a dat peste cap in ultimul timp, solutia sta chiar in mainile dumenavoastra. Carhunt isi doreste sa va ajute cu 5 sfaturi pentru ca urmatoarea dumneavoastra plecare sa nu reprezinte un adevarat faliment pentru dumneavoastra.

1. Drumurile mai putin vizitate

Cine spune ca urmatoarea ta vacanta trebuie sa fie intr-un loc popular din tara sau chiar din lume? Exista numeroare locatii mai putin cunoscute care va pot oferi o experienta similara. S-ar putea chiar sa fiti surprins placut de noua dumneavoastra descoperire si sa aveti parte de amintiri…memorabile.

2. Alegerea unor aeroportul regionale

In loc sa alegeti un aeroport cunoscut, central, puteti alege unul dintr-un oras invecinat si astfel puteti castiga ceva mai multi bani si puteti avea parte de noi experiente atunci cand calatoriti.

3. Alegerea bagajului

Aveti grija la bagajul pe care il luati cu dumneavoastra atunci cand calatoriti cu avionul. Fiti precaut si impachetati doar ce aveti nevoie pentru a fi sigur ca nu veti plati in plus.

4. Socul facturii marite la telefon

Fiecare tara are taxe diferite pentru datele in roaming. Pentru a fi sigur ca nu veti plati extra pentru cateva minute de navigat pe internet, opriti intotdeauna datele mobile pentru a fi conectat doar la wi-fi atunci cand calatoriti.

5. Deplasarea in oras

Inchirierea unei masini poate fi cu adevarat folositoare atunci cand calatoriti. In acest fel puteti fi sigur ca veti reusi sa vizitati tot ceea ce v-ati propus. Nu depindeti de mijloacele de transport in comun si puteti petrece cat de mult timp doriti intr-un singur loc.

Daca v-ati decis sa faceti o calatorie in Bucuresti sau in oricare oras din Romania, Carhunt va poate ajuta cu inchirierea unei masini direct din Aeroportul Otopeni.

Distribuie acest articol in social media