Top 5 criterii pentru a alege firma de inchirieri auto

Top 5 criterii pentru a alege firma de inchirieri auto

carhunt polo inchirieri masini bucuresti otopeni

Avand in vedere ca exista numeroare firme de inchirieri auto, este greu sa stii cum sa o alegi pe cea potrivita. Te bazezi pe instinct? O alegi pe cea care iti ofera cel mai bun pret? Sau pe cea care îți răspunde prima la cererea de ofertă?

Îți venim în ajutor cu o serie de criterii pe care le poți aplica atunci când dorești să închiriezi mașini în București sau Otopeni.

1. Termenii și condițiile

Termenii și condițiile sunt extrem de importante atunci când dorești sa închiriezi o mașină. Este obligatoriu să îi citești înainte de a porni la drum, tocmai pentru că aici pot exista mici neînțelegeri care mai târziu s-ar putea întoarce împotriva ta. Fii sigur că nu ai taxe ascunse, kilometri suplimentari sau alte limitări pe care le-ai putea încălca ușor.

2. Varietatea mașinilor

Chiar dacă îți dorești ca firma de închiriat să aibă cea mai bună ofertă pentru tine, care să se încadreze în bugetul tău, cu siguranță o gamă variată de mașini de închiriat, de la diferite clase și modele la tipul cutiei de viteze și opțiunile pe care mașina le are.

3. Limita de kilometri

Numeroase firme de închirieri auto București sau Otopeni au o limită de kilometri ce nu trebuie depășită. Atunci când mergi cu mașina kilometri suplimentari, ești taxat suplimentar, ceea ce poate fi un lucru destul de neplăcut, în special dacă ești luat prin surprindere. De cele mai multe ori aceasta este încă o taxă suplimentară despre care nu afli până în momentul predării mașinii.

4. Prețuri

Un alt aspect foarte important în ceea ce privește închirierea auto este prețul. Comparați întotdeauna prețurile, dar aveți grijă să verificați întotdeauna și raportul calitate-preț. Un preț foarte mic poate semnala existența unei taxe ascunse.

5. Disponibilitatea companiei

Este întotdeauna bine să știi că poți oricând telefona sau scrie cu un operator al companiei de închirieri auto.  Este ideal să le scrii sau să le telefonezi înainte de închiriere pentru a vedea disponibilitatea companiei.

Distribuie acest articol in social media