Sfaturi pentru a Calatori cu Masina alaturi de Copii

Vacanta mult asteptata se apropie si, odata cu ea, vine la pachet si o anxietate suplimentara si ingrijorare cu privire la modul in care vei gestiona copiii pe tot acest parcurs. Poate ca pregatirea pentru aceasta calatorie este cea mai importanta componenta.

In plus, pentru a scapa de o grija in plus, sugestia noastra este sa alegi sa inchiriezi o masina in Bucuresti, daca zborul tau este acolo, pentru a avea, astfel si un confort sporit pe parcursul intregii vacante.

Copiii mai mari sunt mult mai usor de gestionat atunci cand sunt in vacanta. De exemplu, un copil de 7 ani are nevoie pur și simplu de o sticla de apa, cateva gustari si jocul preferat, pregatit pentru a fi jucat in masina. Lucrurile devin mult mai serioase cand vine vorba de copiii cu varsta cuprinsa intre 1-2 ani. Au nevoie de mai multa atentie si grija si implicit de mai multa rabdare.

Iata cateva sfaturi simple care pot fi utile atunci cand calatoresti alaturi de copii:

Fiti mereu pregatiti; creeaza o lista de cumparaturi si lucruri pe care sa le iei cu tine in vacanta, cum mar fi cateva alimente (inclusiv snacks-uri) și bauturi si tine-le in apropiere, astfel incat sa fie usor de accesat.

Fiti pregatiti si pentru dezordine; copiii mici produc un dezastru adevarat cateodata, asa ca ar putea fi intelept sa aduci cu tine in masina servetele umede si uscate, dar si saci de gunoi de exemplu sau o punga-doua in care poti arunca resturile.

Asigurati-va ca cei mici au jucariile lor preferate in bagaj si le pot lua si pe masina cu ei. Problemele tale vor scadea proportional cu cat ai mai multe dintre ele. Redarea unui videoclip sau a unui film pentru copiii tai, de obicei, ii ajuta sa se relaxeze. Nu uita ca daca inchiriezi o masina Carhunt, poti solicita si o cartela cu numar, iar aceasta poate dispune si de date mobile in asa fel incat vizionarea de videoclipuri sa fie cat mai usoara.

Te-ai gandit sa alegi una din masinile noastre cu 7 locuri pentru a-I face pe cei mici să se simtă confortabil? Acest tip de masina poate un plus de plăcere pentru călătorie pentru intreaga familie. Pentru copiii mici, puteti rezerva, de asemenea, un scaun pentru copii sau un inaltator pentru copii. Nu uita, insa, sa il rezervi din timp, odata cu rezervarea masinii.

Cand calatoriti cu copii mici, toata familia va fi nevoita sa faca opriri mai dese, deoarece doresc sa se joace si sa alerge, in loc sa stea nemiscati.

Alegeti intotdeauna un moment linistit si relaxat pentru a conduce, cum ar fi in timp ce copiii sunt adormiti. Desigur, asta daca este posibil acest lucru.

A planifica totul in detaliu inainte de a pleca intr-o calatorie in familie poate fi destul de util. Vei avea mai mult timp pentru tine daca iei o decizie cu privire la aceste aspecte si intreaga familie va fi mai relaxata. Tu te-ai pregatit pentru urmatoarea vacanta in Romania?

Distribuie acest articol in social media