Inchiriezi masina pentru prima oara? Uite 5 lucruri pe care trebuie sa stii!

Inchiriezi masina pentru prima oara? Uite 5 lucruri pe care trebuie sa stii!

inchirieri-auto-pe-termen-lung-si-termen-scurt-bucuresti-otopeni

Fie ca inchiriezi o masina pentru prima oara, sau nu ai mai inchiriat o masina de mult timp, uite 5 lucruri pe care trebuie sa le stii, inainte de a porni la drum cu o masina inchiriata, prezentate de CarHunt.

  1. Fii sigur ca esti la curent cu toti termenii si conditiile firmei de la care urmeaza sa inchiriezi o masina. Exista firme de inchiriat masini care percep taxe in plus pentru anumite servicii. Exista, de asemenea, si posibilitatea de a avea o limita de kilometri. La CarHunt, insa, limita de kilometri nu exista, asa ca daca inchiriezi o masina de aici, nu trebuie sa iti faci griji.
  2. Ai grija sa verifici cu atentie masina inainte de a o inchiria. Fiecare agentie de inchiriat masini este diferita. Fii sigur de faptul ca masina pe care urmeaza sa o inchiriezi este in stare buna atunci cand urmeaza sa urci la volanul ei. Poti verifica oricand felul in care masinile sunt intretinute, intreband unul din agentii companiei.
  3. Verifica din timp metoda de plata. Majoritatea companiilor de rent a car accepta doar plata cu cardul. Este esential sa verifici din timp metoda de plata agreata de firma de la care urmeaza sa inchiriezi masina pentru a te putea pregati din timp. Spre exemplu, la CarHunt poti plati atat card, cat si cash sau prin banca.
  4. Fiecare model auto are particularitatile sale. Ar fi neplacut sa te afli la jumatatea drumului si sa realizezi spre ca nu stii de unde se pornesc sau regleaza farurile masinii, sau de unde se deblocheaza portbagajul. Cel mai bine este sa intrebi agentul toate detaliile inainte de a incepe sa conduci.
  5. Multe companii de rent a car solicita blocarea unei anumite sume pe un card de credit valid ca si garantie in cazul unei avarii. Exista insa si companii care au inchirieri masini fara garantie, asigurate complet, cu Risc 0 pentru client, una din ele fiind chiar CarHunt.

Speram ca aceste 5 sfaturi sa te ajute, in special daca inchiriezi o masina pentru prima data!

    Distribuie acest articol in social media