De ce sa alegi o masina hibrid


Ar putea fi dificil sa gasesti un autoturism de inchiriat care sa se potriveasca cerintelor, limitei de cheltuieli si convingerilor tale. La Carhunt, incercam sa schimbam aceasta perceptie. Tocmai de asta am adus in flota Carhunt si variante de masini hibrid, la preturi excelente. Nu esti sigur daca un hibrid este cea mai buna optiune pentru tine? Pentru mai multe informatii, continuati sa citesti.

Impactul asupra mediului

Ecologia prezenta datorita masinilor hibride este unul dintre principalele lor avantaje. In comparatie cu vehiculele conventionale alimentate cu combustibil, automobilele hibride elibereaza mult mai putin dioxid de carbon in atmosferă. Soferii beneficiaza de multa putere a motorului in timp ce folosesc mai putin combustibil si emit mai putine emisii, deoarece folosesc atat o baterie, cat si un motor cu combustie.

Consum eficient

Vehiculele hibride au de obicei o eficienta a combustibilului cu 20% mai mare decat vehiculele standard. Masinile hibride sunt mai scump de inchiriat, totusi aceasta diferenta de cost poate fi compensata la benzinărie. De asemenea, castigi mai putin timp petrecut cu oprirea pentru benzina, asadar rezulta din cresterea economiei de combustibil. O inchiriere hibrida iti permite in esenta sa investiti mai mult timp si bani in lucrurile care sunt cele mai importante pentru tine.

Performanta crescuta

Automobilele hibride, după cum sa menționat anterior, combină un motor cu ardere și o baterie. Când călătoriți în orașe și într-un ritm modest, bateria economisește benzina. În realitate, hibrizii consumă rareori benzină în aceste tipuri de condiții. Alternativ, motorul cu ardere este mărit de baterie pentru conducerea la viteză mare și în urcare. Procedând astfel, o parte din solicitarea motorului este redusă, iar mașina devine incredibil de eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil.


Vrei sa inchiriezi o masina in Bucuresti sau Aeroportul Otopeni? Contacteaza-ne si iti vom trimite o oferta personalizata.

Distribuie acest articol in social media