De ce sa alegi Carhunt-inchirieri auto Bucuresti

De ce sa alegi Carhunt-inchirieri auto Bucuresti

Dupa ce ai analizat mai multe companii de inchirieri auto inca nu esti hotarat pe care dintre ele sa o alegi? Iti prezentam 7 motive pentru care sa alegi Carhunt. Desigur, poti oricand verifica si recenziile primite aici.

1. Atentia la detalii

Avem grija ca fiecare masina sa fie livrata impecabil atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic. Masinile sunt spalate si curatate cu grija inainte de fiecare inchiriere, pentru ca dumneavoastra sa aveti o experienta desavarsita. De asemenea, verificam fiecare masina cu atentie inainte de fiecare inchiriere pentru a fi siguri ca am luat in considerare fiecare detaliu legat de masina de inchirieri auto.

2. Punem pret pe siguranta dumneavoastra

Pentru ca punem pret pe singuranta dumneavoastra. In fiecare an montam anvelope noi pe masini. De asemenea, la fiecare 2 inchirieri auto, verificam in service-urile autorizate fiecare masina. Stim ca masinile au nevoie de mai multa atentie iarna si punem siguranta clientilor nostri pe primul loc.

3. Tinem la timpul tau

Pentru ca tinem la timpul tau. Toate procesele noastre interne (de la rezervarea masinii si pana la ridicarea sau predarea in aeroport) au fost gandite de catre echipa noastra de inchirieri masini astfel incat toata procedura aceasta sa aiba loc in maxim 5 minute.

4. Loialitate

Pentru ca suntem loiali. Tratam fiecare client in parte cu maxima corectitudine si respect, astfel incat acesta sa revina cu drag la noi, de fiecare data. Acest fapt poate fi verificat si prin prisma recenziilor primite atat pe pagina noastra de Facebook, cat si pe Google.

5. Nu spunem niciodata nu

Pentru ca nu spunem niciodata nu. Vom gasi intotdeauna solutii pentru clientii nostri! Nu conteaza perioada sau momentul in care doriti sa rezervati, ora la care sositi, sau particularitatile cererii dumneavoastra. La noi veti gasi intotdeauna o masina pregatita.

6. Flexibilitate

Pentru flexibilitatea companiei noastre si a intregii echipe. Stim ca pot aparea modificari de ultim moment independent de vointa dumneavoastra. Asa ca nu taxam pentru anularea unei rezervari si nu percepem un cost suplimentar pentru intarzierile provocate de companiile aeriene.

7. Incredere

Pentru incredere. Pentru ca suntem atentie la nevoile clientilor nostri si ne tinem intotdeauna de cuvant. Carhunt-inchirieri auto Bucuresti– este mai mult decat o firma de inchirieri, este o comunitate, care creste cu fiecare client care ne ofera increderea si nu este niciodata dezamagit.

Distribuie acest articol in social media