Cum sa inchiriezi o masina fara garantie prin Carhunt

Inchiriezi o masina pentru prima data? Ti-am pregatit un ghid pas cu pas, care te va ajuta daca inchiriezi o masina pentru prima oara. Daca estin in cautare de inchirieri auto bucuresti fara garantie, Carhunt este raspunsul pe care il cautai.

1. Selecteaza data si ora

Primul pas pe care trebuie sa il faci atunci cand vrei sa inchiriezi o masina este sa vezi ofertele disponibile. Alege data la care vei ridica masina si ora, precum si datele de returnare a acesteia. Momentan, inchirierea unei masini prin Carhunt este disponibila doar in Aeroportul Otopeni.

Poti face acest lucru accesand https://www.carhunt.ro/. Dupa ce ai selectat datele, apasa “Afla pret”

2. Alege masina dorita

Odata ce ai ajuns in pagina flotei auto Carhunt, e timpul sa alegi masina dorita. Iti punem la dispozitie peste 15 masini, pe care le poti inchiria fara garantie. Cu toate acestea, masinile ce fac parte din categoria masinilor premium, vor necesita un depozit, asa ca fii atent la specificatiile fiecarei masini.

Pentru majoritatea autoturismelor, vei observa faptul ca vor avea scris in dreptul lor “Garantie 0 €”.

3. Rezerva masina dorita

Te-ai hotarat la masina pe care doresti sa o inchiriezi? Atunci e momentul sa apesi butonul “Rezerva acum!”. Acolo poti vedea poze reale cu masinile Carhunt, si poti GPS sau un scaun de copil pentru intreaga perioada. Daca totul pare in regula, nu trebuie decat sa treci la pasul urmator, apasand “Rezerva masina”

4. Introdu Datele Necesare

Nu avem nevoie de multe detalii din partea ta, e suficient sa introduci numele, prenumele, adresa de email si telefonul complet, cu tot cu prefix. Ulterior, vei fi contactat de echipa noastra pentru a ne oferi mai multe detalii despre zbor si pentru a confirma rezervarea facuta.

Vom contacta intotdeauna clientii pentru a confirma rezervarea facuta, asadar daca fii pe faza!

5. Pregateste-te pentru ridicarea masinii

Dupa ce rezervarea ta a fost confirmata, noi te vom astepta in Aeroportul Otopeni. Vom urmari zborul tau, in asa fel incat sa putem vedea daca acesta are intarzieri sau ajunge la timp, si te vom contacta odata ce avionul a aterizat pentru a-ti oferi detaliile necesare in asa fel incat sa poti ridica masina imediat, din Aeroportul Otopeni. 

Distribuie acest articol in social media