Ce implica inchirierea unei masini in Bucuresti 2022?

Preturile pentru inchirierea unei masini in Bucuresti sau Otopeni pot fi considerabil reduse daca inchirierea se face pe o perioada mai lunga sau daca faceti rezervarea din timp. Daca alegi sa inchiriezi un vehicul in timp ce esti in vizita in Romania, contacteaza din timp o companie de inchirieri auto din Bucuresti. Trebuie sa alegi compania de inchirieri potrivita pentru tine si familia ta, tipul de vehicul si locatiile pentru preluare și predare.

Ce firma de inchirieri auto sa aleg?

Intrebarea in avans despre taxele suplimentare si limitele impuse este cruciala, deoarece este posibil sa nu afli aceste informatii importante pana cand nu preiei masina de la agentul firmei alese. Este o provocare pentru agent (sau pentru oricine altcineva) sa anuleze ceea ce ati convenit odata ce semnezi contractul.

Indiferent de compania de firma de inchirieri masini aleasa, ai grija sa pastrezi toate documentele pentru o perioada de o luna-doua dupa termenul de inchiriere in cazul in care apare o problema de facturare. Acest lucru se intampla in special atunci cand ti se solicita un card de credit. Vrem sa mentionam: Carhunt nu solicita clientilor o carte de credit. Plata se poate face cash sau cu un card de debit.

Ce masina sa aleg?

Vei gasi cateva marci cunoscute (Ford, VW), dar nu intotdeauna modele cunoscute, atunci cand te uiti la posibilitati de inchiriere low-cost. Vei gasi, de asemenea si unele modele mai putin populare, precum Opel, Fiat, Citroen , Peugeot, Renault, Skoda și Seat. Petrece mai putin timp comparand temeinic masinile, deoarece este posibil sa primesti mai degraba un model similar, decat automobilul exact pe care l-ai solicitat.

Mai jos iti prezentam cateva sfaturi de care sa tii cand atunci cand inchiriezi o masina in Bucuresti, in 2022

Solicita oferte si pentru inchirieri saptamanale. De obicei, cu cat inchiriezi mai mult, cu atat va costa mai putin pe zi. S-ar putea sa descoperi ca inchirierea pentru o perioada de sapte zile costa la fel sau chiar mai putin decat inchirierea pe cinci sau sase zile.

Verifica schimbul valutar atunci cand compari preturile intre companii. Unele site-uri folosesc rate de conversie false care fac ca pretul in euro sa para mai ieftin decat pretul care va apărea de fapt pe factura cardului tau de credit. Sugestia noastra ar fi sa intrebi inainte care va fi pretul final pe care il vei achita.

Plateste in avans. Este aproape intotdeauna mai intelept sa platesti pentru o masina la preluarea acesteia, in special daca stii cu exactitate perioada.

Citeste cu atentie fiecare text din contract. Citeste cu atentie intregul contract de inchiriere inainte de a pleca de acasa. Intreaba in avans despre taxe si verifica de doua ori taxele la ridicare, pentru a putea evita orice surpriza neplacuta.

 

Inchrierea unei masini in 2022 poate fi o provocare, in special pentru ca toate serviciile au ajuns sa coste mai mult decat in anii anteriori. Cu toate acestea, daca alegi firma de inchirieri auto potrivita, intregul proces va fi mult mai simplu, fara batai de cap.

Distribuie acest articol in social media