7 Trasee din Romania de Explorat cu o Masina Inchiriata

Romania este o tara cu peisaje spectaculoase si o istorie bogata, fara indoiala. Dincolo de orasele aglomerate si populare in randul turistilor, exista o multime de locuri pitoresti de descoperit odata ce ai ales rent a car Otopeni. In continuare iti prezentam 7 idei de trasee din Romania pe care le poti explora cu ajutorul unei masini inchiriate.

1. Valea Prahovei

Valea Prahovei este o regiune montana situata la poalele Muntiilor Bucegi si Carpatii Meridionali. Cu o masina inchiriata, puteti explora aceasta regiune, oprindu-va in statiunile turistice de pe traseu si vizitand atractiile turistice locale, cum ar fi Cetatea Rasnov sau Castelul Peles. Astfel, nu doar drumul in sine va fi o adevarata placere de vizitat si strabatut, ci si multiple destinatii turistice, respectiv muzee si castele.

2. Transfagarasan

O mentiune ce trebuia obligatoriu inclusa. Transfagarasan este probabil cel mai faimos traseu turistic din Romania. Drumul, care se desfasoara pe o lungime de 90 de kilometri prin Muntii Fagaras, ofera o priveliste impresionanta asupra naturii si asupra istoriei locului. Printre cele mai populare atractii de pe acest traseu se numara barajul Vidraru si Cetatea Poienari.

3. Transalpina

Transalpina este un alt traseu turistic popular din Romania, care ofera o priveliste de neuitat asupra Muntilor Parang. Drumul, care se intinde pe o distanta de 148 de kilometri, a fost recent modernizat si este acum accesibil mai multor masini.

4. Cheile Bicazului

Cheile Bicazului este o alta atractie turistica populara din Romania, situata in partea de nord-est a tarii. Acest traseu strabate Cheile Bicazului, o zona de stanca impresionanta, care ofera o priveliste spectaculoasa asupra peisajului.

5. Delta Dunarii

Delta Dunarii este o rezervatie naturala unica in Europa, cu o multime de canale, lacuri si paduri de stuf. Cu o masina inchiriata, puteti explora aceasta regiune, oprindu-va in satele pescaresti si vizitand zonele protejate ale rezervatiei.Este unul dintre locuri pe care trebuie sa le vezi de multe ori pe parcursul vietii. 

6. Transilvania

Transilvania este o regiune cu o istorie si o cultura bogata, care poate fi explorata cel mai bine cu ajutorul unei masini inchiriate. Printre atractiile turistice de pe acest traseu se numara cetatile medievale de pe Valea Oltului, orasele Sibiu si Brasov, si castelele Bran si Peles.

7. Transbucegi

Transbucegi este un traseu turistic care ofera o priveliste deosebita asupra Masivului Bucegi si a regiunii din jurul acestuia. Drumul, care se intinde pe o distanta de 15 kilometri, poate fi strabatut cu usurinta cu ajutorul unei masini inchiriate.

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai frumoase trasee din Romania, care pot fi explorate cu o masina inchiriata. Indiferent de traseul pe care il vei alege, la Carhunt vei gasi intotdeauna masina potrivita, fara taxe ascunse si fara garantie. 

Distribuie acest articol in social media