5 Sfaturi pentru Returnarea unei Masini Inchiriate

5 Sfaturi pentru Returnarea unei Masini Inchiriate

vw polo interior inchirieri masini bucuresti inchirieri auto

Pe cat de liber si de bine te simtit la inceputul unei calatorii, atunci cand de-abia astepti sa pleci cu masina pe care tocmai ai inchiriat-o, pe atat acest sentiment se poate schimba drastic, in momentul in care se apropie clipa in care trebuie sa o returnezi. Daca esti obosit, stresat, sau te grabesti, ideal ar fi sa tii cont de aceste 5 sfaturi, pentru ca sfarsitul calatoriei tale sa fie cat mai placut.

1. Verifica contractul semnat

Inainte de a returna masina inchiriata, verifica din nou, cu atentie, exact ceea ce este scris in contract. Acesta ar trebui sa includa si locul si data la care se returneaza masina. Pastreaza-ti si timp suficient pentru a putea face plinul masinii si ia in considerare si traficul orasului.

2. Returneaza masina la timp

Poate ca e de la sine inteles acest sfat, insa e foarte important. Firmele de inchiriat masini se ocupa de zeci, poate chiar sute de rezervari si se bazeaza pe clientii acestora pentru a returna masina la timp. In acest fel, flota lor este folosita cu o eficienta maxima.

3. Vezi care este cea mai apropiata benzinarie

Atunci cand te grabesti sa inapoiezi masina probabil ca nu vei fi familiarizat cu zona respectiva. Tocmai de asta este ideal si recomandat sa incerci sa gasesti cea mai apropiata benzinarie in momentul in care ai ridicat masina. Daca returnezi masina fara plinul facut, asta nu inseamna decat o taxa in plus pe care, cu siguranta, nu ti-o doresti. Sa stii de unde poti alimenta masina la drumul de intoarcere te va scuti de stres.

4. Verifica inca o data masina

Aloca-ti suficient timp pentru a verifica cu atentie masina inca o data inainte de a o preda, chiar si accesoriile micute cum ar fi incarcatorul de masina sau cheile. Verifica dupa orice avarie atat la interior, cat si la exterior, si tine minte orice dauna observi. Iti recomandam chiar sa fotografiezi orice avarie, in special daca urmeaza sa predai masina firmei de rent a car Bucuresti dupa lasarea serii.

5. Contacteaza firma de inchirieri masini

Daca nu esti inca sigur de toata procedura de returnare, cel mai bine ar fi sa contactezi firma de inchirieri auto inainte, pentru a nu exista neintelegeri.

Echipa CarHunt isi doresti ca toti clientii sai sa fie linistiti si relaxati, atat la livrarea masinii, cat si la predarea masinii si intregul proces este extrem de usor. Poti rezerva o masina chiar acum folosind link-ul acesta.

Distribuie acest articol in social media