5 Lucruri pe care Trebuie sa le Stii Cand Inchiriezi o Masina in Bucuresti sau Otopeni

Cauti inchirieri auto Otopeni?

inchirieri-auto-otopeni-bucuresti

Indiferent ca vrei sa inchiriezi o masina pentru a calatori in toata tara sau doar ai nevoie de o masina pentru drumurile scurte in Bucuresti, iti prezentam 5 lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand inchiriezi o masina in Bucuresti.

1. Fa-ti constiincios „temele”

Inainte de a rezerva o masina, fii atent la preturi si taxe extra. Stii deja perioada in care vrei sa inchiriezi, stii deja si ce tip de masina iti doresti. Inainte de a rezerva masina, fa un mic research si vezi care ar fi pretul aproximativ pentru a inchiria masina pe care o doresti in perioada respectiva. Poti alege atat o firma de inchirieri masini cunoscuta si mare, cat si o firma ceva mai mica, dar care sa iti ofere pretul pe care il cauti.

2. Citeste cu atentie review-urile

Review-urile sunt extrem de importante atunci cand nu stii unde poti gasi cele mai bune firme de inchiriat auto. Cu toate acestea, trebuie sa fii destul de atent la ce review-uri vei lua in considerare. Este destul de usor pentru un client sa fie suparat, si deseori aceste situatii ar fi putut fi evitate de la inceput. Daca clientii au returnat masina murdara, sau au returnat-o cu mult mai putin combistibil decat au primit-o poate fi de inteles.

In schimb, fii atent la acele review-uri care spun ca respectiva firma de inchiriat auto nu isi respecta clientii, are tendinta sa ceara taxe suplimentare nefondate sau blocheaza bani de pe cardul de credit inutil.

3. Alimenteaza-ti singur masina cu benzina/motorina

Ar putea fi destul de usor sa ii lasi pe cei de la firma de inchirieri sa alimenteze singuri masina, dar vei plati mai tarziu pentru acest beneficiu, cu siguranta. Daca ai primit masina cu plinul facut, acorda-ti putin timp inainte de predare pentru a face plinul.

4. Inspecteaza si fa poze

Inainte de a te urca la volanul masinii, inspecteaza cu atentie masina. Daca observi ca ceva nu este in regula, vorbeste cu anagajatul companiei despre asta si fa poze pentru propria ta siguranta. La finalul zilei, poti fi acuzat pentru anumite stricaciuni care nu au fost provocate de tine. Tocmai de asta ideal este sa faci poze, si sa discuti cu firma de inchirieri auto daca crezi ca ai fost acuzat pe nedrept.

5. Evita taxele extra de aeroport

Aeroporturile taxeaza in plus pentru convenienta de a-ti aduce masina exact dupa ce ai aterizat si pentru a lasa masina exact inainte de zborul tau. Cateodata aceasta taxa extra poate sa merita, cateodata nu.

Partea buna? Carhunt-inchirieri auto Otopeni nu taxeaza nimic extra pentru a ridica si a lasa masina direct in Aeroportul Otopeni.

Distribuie acest articol in social media