5 Lucruri pe care Trebuie sa le ai in Bagaj pentru o Calalatorie Excelenta

Atunci cand pregatesti bagajul, fie pentru calatorii de afaceri sau de placere, nu este niciodata usor si aproape niciodata placut. Chiar si cu o lista creata anterior, este usor sa uiti bunurile importante. Multe articole importante ar trebui incluse in bagajele voastre, dar sunt adesea trecute cu vederea. Include aceste cinci lucruri necesare pentru calatorie in bagaj.

1. Sticla cu apa reutilizabila

Când calatoresti, este esential sa ramai hidratat. Pune o sticla de apa in bagajul de mana si umple-o la primul aparat de apa, sau, in cel mai rau caz, la prima toaleta, dupa ce ai trecut de vama. Inainte de a parasi camera de hotel, umple un recipient izolat, reutilizabil, cu gheata, pentru a-ti pastra bauturile reci in timp ce conduci sau explorezi orasul. Impacheteaza bine o ceasca sau pahar, cald sau rece, pentru a fi umplut din mers cu cafea sau ceai.

2. Snacks-uri

Foamea nu este un tovaras de calatorie dragut. Pune niște alimente neperisabile, cum ar fi batoanele granola sau migdalele, in geanta de mana. Daca zborul de noapte tocmai s-a anulat sau ajungeti prea tarziu pentru cina la un hotel, o masa bogata in proteine ar putea fi exact ceea ce ai nevoie pentru a trece peste un moment neplacut.

3. Servetele sau dezinfectant pentru maini

A ramane sanatos ar putea fi dificil intr-o lume in care toata lumea stranuta si tuseste. Utilizeaza un dezinfectant pentru maini sau servetele umede pe baza de alcool pentru a tine la distanta bacteriile atunci cand calatoresti. Pentru a curata telefoanele, telecomenzile si toaletele din camerele de hotel, stropeste cateva picaturi de dezinfectant intr-o carpa. Pe langa curatarea ecranelor telefonului mobil si a ochelarilor si indepartarea petelor, acest gel magic multifunctional curata si petele neasteptate.

4. Incarcatoare si baterii externe

Chiar daca stim cat de cruciale sunt, incarcatoarele pentru telefoane mobile sunt usor de trecut cu vederea in timp ce impachetezi. Pastreaza incarcatoare portabile pentru telefoane mobile si gadgeturi inteligente, inclusiv iPad-uri, Kindle-uri si alte dispozitive digitale, in geanta de mana, servieta, torpedo sau bagaj pentru a evita aceasta catastrofa costisitoare. Aceste mici gadgeturi, care functioneaza cu baterie, ofera energie din mers, in cazul in care dispozitivul ramane fara suc in timp ce esti la vizitarea obiectivelor turistice sau la efectuarea sarcinilor.

5. Copii dupa documente importante

Este infricoșător sa te gandesti la pierderea documentelor de calatorie, de aceea este esential sa fii pregatit pentru orice. Printeaza copii ale pasaportului, ale biletelor de avion si ale cartilor de credit inainte de a pleca sau trimite prin e-mail imagini ale documentelor pentru a le avea mereu cu tine in bagajul de mana. Copiile accelereaza procedura de inlocuire chiar daca nu sunt documente oficiale.

Sper ca aceste idei te-au ajutat si le vei lua in considerare data viitoare cand iti vei pregati bagajul pentru vacanta ta in Romania. Nu uita ca daca esti in cautare de inchirieri auto Bucuresti, poti intotdeauna sa te bazezi pe Carhunt pentru o calatorie fara griji, si inchirieri fara taxe ascunse si fara depozit. 

Distribuie acest articol in social media