5 Greseli care te Costa Atunci Cand Inchiriezi Masini

5 Greseli care te Costa Atunci Cand Inchiriezi Masini

De-abia asteptai sa mergi intr-o vacanta. Te-ai gandit la asta de ceva timp, si iti doresti sa te intorci in tara pentru a-i revedea pe cei dragi, sau pur si simplu vrei sa ajungi in Bucuresti sa inchiriezi o masina, sa faci un tur scurt al tarii, si mai apoi sa mergi si la cei dragi acasa. O vacanta mult visata trebuie sa fie perfecta pana la capat, nu-i asa? Ar fi neplacut sa ai parte de greseli neprevazute.

Primul pas atunci cand te-ai hotarat sa faci o vizita in tara este sa cauti inchirieri auto Bucuresti sau inchirieri masini Otopeni.

Cu toate acestea, insa, exista anumite greseli care te pot costa atunci cand decizi sa inchirieri o masina.

1. Alegerea unor asigurari extra de care nu ai nevoie

Exista multe tipuri de asigurari pe care le poti lua in calcul atunci cand inchiriezi o masina. De cele mai multe ori vei primi oferte pentru asigurari auto chiar de la firma de inchireri masini. Inainte de a accepta sau refuza, va recomandam sa luati legatura cu compania dumneavoastra de asigurari pentru a afla daca optiunea de care beneficiati acum are deja ceva legat de inchiriatul de masini. Puteti obine acelasi tip de asigurare (sau chiar una mai buna) de la compania cu care colaborati deja pentru doar cativa banuti extra.

La Carhunt vei gasi optiuni si pentru inchirieri auto fara garantie.

2. Inchirierea auto direct din Aeroport

Inchirierea auto direct din Aeroport inseamna de obicei si taxe suplimentare. Pentru a evita sa platiti taxe suplimentare, recomandarea ar fi sa alegeti o companie de inchirieri auto din afara aeroportului.

Carhunt – inchirieri auto Bucuresti ofera livrarea si returul masinilor, direct in aeroportul Otopeni, fara taxe suplimentare.

3. Alegerea prea rapida a unei oferte

Oferta pentru inchirierea unei masini poate varia destul de mult in functie de companie si de avantajele pe care aceasta le ofera. Este ideal sa cereti cat mai multe oferte, de la cat mai multe companii inainte de a decide ce masina doriti sa inchiriati. Spre exemplu, daca alegeti sa calatoriti mai mult, trebuie sa urmariti ca oferta pentru masina sa includa faptul ca nu exista o limita de kilometri pe care ii puteti parcurge.

4. Verificarea avariilor masinii

Inainte de a pleca la drum, este indicat sa verificati cu exactitate starea masinii pe care urmeaza sa o preluati. Indiferent de cat de mica este avaria, este necesar sa ii semnalati asta agentului de livrare, pentru a evita o taxa suplimentara mai tarziu. Daca avaria nu apare in contract, atunci cu siguranta e cazul sa vorbiti despre asta.

5. Returnarea intarziata a unei masini

Majoritatea companiilor de inchirieri masini au taxe suplimentare bazate pe o perioada de 24 de ore. In timp ce unele companii nu va vor taxa in plus pentru 30 de minute intarziere, altele va pot retine o intreaga zi in plus daca returnati masina cu intarzieri.

Distribuie acest articol in social media