5 Cele Mai Frumoase Locuri de Vizitat in Romania

5 Cele Mai Frumoase Locuri de Vizitat in Romania

Te-ai hotarat sa vizitezi Romania si nu stii de unde sa incepi? Fie ca te-ai hotarat sa cauti inchirieri masini Bucuresti sau calatoresti cu masina personala, Carhunt iti prezinta top 5 cele mai frumoase locuri din Romania, pe care merita sa le vizitezi cu prima ocazie, asta daca nu ai apucat deja.

1. Calea Victoriei, Bucuresti

Incepem din capitala Romaniei tocmai pentru ca oglindeste una dintre cele mai frumoase strazi din tara. Nu puteam sa nu includem artera principala, cea care pare sa includa totul in materie de istorie, cultura si arhitectura: cladiri si blocuri impunatoare, Muzeul de Istorie, Cercul Militar National, Ateneul Roman, arta contemporana, dar si gradini, cinematografe, restaurante si hoteluri de lux.

2. Manastirea Voronet, Suceava

Supranumita „Capela Sixtina a Estului”, Manastirea Voronet trebuie vizitata merita vizitata cel putin o data. Sunt multi cei care au auzit de al ei „albastru de Voronet”, o culoarea unica in lume. Aceasta a trecut testul timpului, cu toate ca a fost ridicata in doar 3 luni si 3 saptamani, un record pentru acea vreme.

3. Delta Dunarii

O plimbare prin Delta Dunarii va fi, cu siguranta, una dintre cele mai placute din viata ta, datorita peisajului inimaginabil de placut ochiului. Un traseu de cateva ore ti se va parea prea putin, in comparatie cu maiestria Deltei. Va fi garantat un loc in care iti vei dori sa te reintorci in scurt timp.

4. Lacul Sfanta Ana, Harghita

Lacul Sfanta Ana este unul dintre acele atractii inedite, pe care trebuie sa le vezi macar o data in viata. Este singurul lac vulcanic din Romania, asezat pe fundul craterului unui vulcan stins. Lacul Sfânta Ana este o rezervație complexă naturală, geologică, floristică și faunistică, fiind legat de Baile Tusnad prin poteci turistice. Te poti plimba cu barca, sau poti chiar inota, in timp ce te bucuri de o bucata a naturii ramasa inca salbatica, dar cu o organizare frumoasa.

5. Salina Turda, Cluj

Nu putem spune ca am pastrat ce e mai bun la sfarsit, dar cu siguranta aceasta atractie turistica este una dintre cele mai interesante si frumoase de pana acum. Salina Turda este precum un oras subteran, rece, de doar 10 grade, alcatuit in totalitate din sare. Este atat o oaza de sanatate balneara, cat si un loc de relaxare totala.

Indiferent de locatia din Romania pe care iti doresti sa o vizitezi vara aceasta, sau cu orice alta ocazie, pentru siguranta calatoriei dumneavoastra alegeti Carhunt-inchirieri auto Otopeni.

Distribuie acest articol in social media