4 Sfaturi pentru a Alege Cele mai Ieftine Zboruri

4 Sfaturi pentru a Alege Cele mai Ieftine Zboruri

Exista o conceptie gresita in randul oamenilor cum ca o calatorie cu avionul este mult prea scumpa. Chiar daca in unele cazuri este cat se poate de adevarat, exista cateva resurse disponibile pentru a contrabalansa cheltuielile, facand calatoriile putin mai accesibile-chiar ieftine.

Asa ca data viitoare cand ai nevoie de o vacanta, dar simti ca preturile te complesesc complet, aceste sfaturi te pot ajuta sa dezlantui turistul din tine ???? In plus, nu uita! Daca la venirea in Bucuresti ai nevoie de a inchiria o masina, poti oricand apela la Carhunt – inchirieri auto Otopeni pentru cele mai bune preturi si servicii ireprosabile, fara taxe ascunse.

1. Calatoreste in afara sezonului

Inainte de a finaliza itinerariul calatoriei tale, fii atent si la trendurile destinatiei in care planuiesti sa mergi. De exemplu, un zbor in Europa in perioada de varf – Aprilie – Octombrie – este cu mult mai scumpa decat una din Noiembrie pana in Martie. Vacantele copiilor si sarbatorile sunt perioadele cele mai scumpe din an, asa ca daca orarul iti permite, planuieste o calatorie in afara acestor date. Cu toate ca o calatorie in Spania in Decembrie ar insemna sa folosesti o geaca mai degraba decat un costum de baie, discountul zborului ar putea fi mult

Although jetting to Spain in December may require a jacket rather than a swimsuit, discountul zborului ar putea compensa excursiile pe care nu ti le puteai permite altfel.

2. Compara preturile

Acum poti gasi diferite comparatoare de preturi chiar si pentru zboruri. Intr-un sondaj recent in care au fost chestionati 2000 de oameni, 28% au spus ca cel mai bun pret la zboruri l-au gasit pe motoarele de cautare, 27% au mentionat site-urile de calatorii, iar 20% au spus ca site-urile de zboruri le-au oferit un pret avantajos. Cu toate acestea, nu inseamna ca primul website pe care il gasesti va avea si cel mai bun pret. Comparatoarele de preturi si un research viguros sunt cheia gasirii celui mai bun pret.

3. Fa o rezervare in avans, daca este posibil

Chiar daca unii oameni tind sa creada ca rezervarea unui zbor last-minute vine si cu o reducere semnificativa, realitatea este, insa, complet diferita. Pe masura ce zborurile au din ce in ce mai putine locuri libere, acestea devin mai scumpte. Conform unui studiu recent, perioada ideala pentru a rezerva un zbor este cu aproximativ 7 saptamani inainte pentru zborurile interne si 11-12 saptamani pentru cele internationale. Desigur, este posibil sa gasesti si zboruri last-minute foarte ieftine, dar nu este ceva garantat.

4. Verificati datele cu atentie

Atunci cand este posibil, ia in considerare adaptarea itinerariului tau in concordanta cu cele mai ieftine zboruri disponibile. Cateodata, o zi in plus sau in minus poate fi surprinzator de ieftin.

Spre exemplu, zilele din timpul saptamanii sunt de obicei cele mai ieftine – in special marti si miercuri – asa ca planificarea zborului atunci ar putea fi un adevarat chilipir.

Distribuie acest articol in social media