10 Sfaturi pentru a Inchiria o Masina in 2023

Inchirierea unei masini poate fi foarte usoara si rapida daca alegi compania de inchirieri masini potrivita. Ce inseamna asta? Ca trebuie sa va puteti baza ca aceasta este una dintre cele mai bune firme de inchirieri auto Bucuresti.

In continuare, vrem sa va prezentam cateva sfaturi care te vor ajuta sa alegi firma potrivita, dar si sa fii atent pentru a evita orice neplaceri atunci cand inchiriezi o masina. 

1. Comparați prețurile: căutați și comparați prețurile de la diferite companii de închiriere pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă.


2. Verificați dacă există taxe suplimentare: asigurați-vă că citiți chiar si textul mai mic și ca înțelegeți orice taxe suplimentare care pot fi percepute, cum ar fi pentru șoferi suplimentari sau acoperirea de asigurare. Din fericire, la Carhunt totul este transparent si vi se va comunica direct orice fel de taxa existenta, inca din momentul in care cereti o oferta. 

 

3. Verificați starea mașinii: inspectați cu atenție mașina înainte de a o scoate din lot, notând orice daune existente și asigurându-vă că toate caracteristicile sunt în stare de funcționare.

 

4. Rezervați în avans: dacă știți când veți avea nevoie de o mașină, încercați să rezervați una în avans pentru a obține cele mai bune tarife și disponibilitate. Acest lucru este valabil in special pentru perioadele aglomerate, vara sau in preajma sarbatorilor nationale. 

 

5. Verificați orice fel de reduceri existente: căutați reduceri cum ar fi cele pentru clienti fideli sau reduceri corporative pentru care ați putea fi eligibil, in functie de companie pe care o alegeti pentru a inchiria o masin.

 

6. Verificați politica de combustibil: Fiți la curent cu politica de combustibil a companiei de închiriere de mașini și asigurați-vă că înțelegeți dacă va trebui să returnați mașina cu rezervorul plin de benzină. De exemplu, politica Carhunt este sa returnati masina cu acelasi nivel de combustibil cu care aceasta a fost predata dumneavoastra. 

 

7. Verificați costurile ascunse: fiți conștienți de orice costuri ascunse, cum ar fi taxe, asigurări suplimentare sau alte taxe care pot fi adăugate la factura dumneavoastra. Partea buna este ca la Carhunt, nu exista costuri ascunse. Toate costurile le puteti afla inca de la primii ofertei.

 

8. Verificați politica privind șoferul suplimentar: dacă intenționați ca o altă persoană să conducă mașina, asigurați-vă că înțelegeți politica și orice taxe suplimentare care se pot aplica. 

 

9. Verificați perioada de închiriere: verificați perioada de închiriere și politica în zilele suplimentare și asigurați-vă că înțelegeți tarifele.

 

10. Verificați polița de asigurare: asigurați-vă că înțelegeți polița de asigurare a companiei de închiriere și luați în considerare achiziționarea unei asigurări suplimentare dacă considerați că este necesar.

Distribuie acest articol in social media